Translate

среда, 19. фебруар 2014.

PUPA Rapid Liner - ajlajner

Evo jednog proizvoda koji se nalazio u mojoj "sminka za 10min" kolekciji  :)

Kazem "nalazio" jer je na izdahu. Kupila sam ga pre nekoliko meseci (rekla bih da je to bio avgust) kada sam kupila sve od PUPA sminke iz moje kolekcije. Koristila sam ga do sada (skoro pola godine) cini mi se STALNO  :)  Neverovatno koliko 1,5ml moze da traje. Nemojte me drzati za rec, ali mislim da je bio oko 10e.



Ono sto mi se najvise svidelo kod ovog ajlajnera je sto je kao flomaster i nanesem ga bukvalno na oba oka za 5 sekundi, znaci odlican je za sminkanje na brzinu, a efekat je... ne moram ni da vam pricam koji je efekat sa ajlajnerom  :) 

Posto imam svetao ten, svetlu kosu, svetle obrve, svetle oci (da ne kazem kao duh :D ), maskara i ajlajner su pola posla.
Ono sto mogu navesti kao manu je sto nije vodootporan. Inace ne volim vodootpornu sminku, ali ajlajner treba da bude. Kad stavljam ajlajner za svaki dan, stavljam ga od pola kapka ka kraju i malo izvucem (na pocetku jako tanko da bi se na kraju zavrsio 2-3 mm debljine). 




Jednom prilikom sam se nasminkala i izasla iz kuce. Sunce je bilo nepodnosljivo, vetar je duvao, a ja zaboravila naocare. Naravno oci su pocele da suze, a ja sva kao fina sa maramicom brisem sve polako, okolo i precizno da se slucajne nesto ne razmaze. U jednom momentu mi je momak rekao da mi se sminka "malo" razmazala ili to tako treba da izgleda, nije bas siguran. Kad me slog nije udario kad sam se pogledala u ogledalo. A ajlajner se preslikao skoro preko celog kapka, senka se samo tek negde nazirala.

*(Za sve devojke koje jos nisu shvatile da mi "sitnicarimo" oko sminke zbog nas devojaka, a ne zbog momaka, sta oni znaju da li se ajlajner razmazao ili to tako treba :D ) 

Sreca pa se lako skida (dobra strana sto nije vodootporan). Uzela sam cetkicu za blendiranje (isla sam na sminkanje pa sam imala "alat" sa sobom), malo senke i "zamutila" to sve. UH! Dobro sam se izvukla.

Volim ovaj ajlajner, ali ustvari mislim da volim samo taj tip ajlajnera (kao flomaster). Svidja mi se ambalaza (bukvalno kao flomaster). Ne verujem da cu ga ponovo kupiti, trazila bih neki vodootporan (za promenu). 


Hvala sto citas  :)


2 коментара:

  1. Ja sam u potrazi za dobrim ajlajnerom....sve i svasta kupovala, Probala, ali mali vjetric, oci zasuze i eto belaja ajlajner se sav razmaze oko oci...Da li neko zna postoji li ajlajner koji ce da stoji vjerno od jutra do veceri a da se pri Tom lako ukloni kada mu dodje vrijeme...hvala unaprijed

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini sto tek sada odgovaram. Postoji Lorealov gel ajlajner o kojem sam pisala na blogu i koji n mrda nigde ceo dan, cak ni kada treba da se skine :D Salim se malo... Skida se obicnim sredstvom za kidanje sminke... nikakav problem, jeino sto je gel i treba ti cetkica za nanosenje, mada uz njega dobijes jednu malu cetkicu :)

      Избриши